Hoe het allemaal begon

Experimenteren met fotografie
op een jonge leeftijd

Al op jonge leeftijd maakte ik foto’s van alles om me heen. Ik had een sterke drang om momenten vast te leggen. Fotografie was voor mij een manier om in en uit te zoomen op mijn omgeving. Zo gebruikte ik vaak de marcro functie op de oude camera van mijn ouders.

Mijn eerste DSLR camera

Een nieuwe manier om mijn
creativiteit te uiten

Toen ik in 2015 naar New York verhuisde, voelde ik dat dit het moment was om meer met fotografie te doen. Ik wilde mijn ervaring in deze prachtige stad vastleggen door foto’s te maken die konden uitdrukken hoe ik me voelde over deze plek. Ik besloot mijn eerste DSLR, een Canon 700D, met de kitlens aan te schaffen. Als beginner heb ik veel YouTube-tutorials bekijken om de kennis op te doen die ik nodig had om een betere fotograaf te worden.

Een verlengstuk van mijn zintuigen

Naar de wereld kijken vanuit
een ander perspectief

Hoe meer ik mijn camera gebruikte, hoe meer ik mijn zintuigen aan het ontwikkelen was. Op elk moment dat ik mijn camera oppak, is het alsof ik alles om me heen veel intenser kan zien en beleven. Fotografie is voor mij een manier om de wereld op een andere manier te bekijken. Daardoor kan ik dingen zien die ik normaal niet eens zou opmerken.

Dankbaar dat mijn werk en verhaal is gedeeld door deze merken

Mijn werk en verhaal is gedeeld door merken als Canon Nederland, National Geographic Australia en Lonely Planet Nederland. Ik ben dankbaar dat ik hierdoor een groter publiek heb aan kunnen spreken met mijn werk.