Interviews and featured photos

Inspiration for others to create and explore

Interviews

Door de foto’s en het verhaal van Simon wil jij ook op wereldreis

Soms ontmoeten wij reizigers met zo’n bijzonder verhaal, dat we het met jullie moeten delen. Zo ook het verhaal van Simon, hij was van plan om definitief te emigreren naar New York maar ging uiteindelijk op wereldreis. Met zijn camera legt hij zijn reis op een hele vette manier vast en vertelt hij de mooiste verhalen.

Interview of the Month October with Simon van Acht

Every month we interview another traveller. This month we spoke with Simon who is a designer and photographer (check out his Instagram page for an impression of photos) who travels the world. We talked about his favourite thing about travelling, his top five destinations and whether he thinks that travel can change someone’s life.

Interview met globetrotter Simon van Acht

Fotograaf en globetrotter Simon van Acht is momenteel op wereldreis en ontdekt op zijn manier alle uithoeken van onze aarde. Simon woonde al in steden als Stockholm en New York, maar heeft nu Nederland verlaten om de reis van zijn leven te maken. Simon beschrijft alle reiservaringen op zijn reisblog en voorziet de verhalen van de meest prachtige foto’s.

Featured posts